irem-tumen0 Merhaba benim gibi küçük yaşta sürpriz bir şekilde 3.cuye hamile olduğunu öğrenen var mı bana biraz moral verirmisiniz yaa 21 yaşımda 3.cocuk😢
MiniMiniKus irem-tumen0 Bunun yaşı olmaz istersiniz ve olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
irem-tumen0 derya46 Orası öyle canım biraz zorluk cekecegimi bilsem de en azından hep bir büyüyecekler
Hlmdmr irem-tumen0 vardır bir hayr … hayirli uğurlu olsun bende 20 yaşında 2. Yi doğurmuştum şimdi 28 ve 3. Geliyor (:
UmutsuzPolyanna Yaşları kaç kaç ve ilki kaç yaşında yaptın gülüm senin canının kıymeti yok mu az naza çek vücudun dinlensin 😀😀
irem-tumen0 UmutsuzPolyanna İlk kızımı 18 yaşında doğum yaptım şuan 3 yaşında aralarında 23 ay var canım ikisini isteyerek oldu ama 3.cu sürpriz oldu
Nurklc38 irem-tumen0 kaç yaşında evlendin 🥰 çoçukların yaş aralığı nee 🙂 ben çok seviyorum böyle kardeş arkadaş gibi büyümelerini. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım sıkma canını. Şükret Allah olmayanlara da nasip etsin
irem-tumen0 Nurklc38 çok sağol canım benim bütün hamilelere inşaallah Canım ikisinin yaş aralığı 23 ay bende çok seviyorum çocuklarimla anne kız gibi değilde abla kardeş gibi olmayı
Seuety MineLule kaç yaşında evlenelim güldürme beni birçok 18 yaşındaki evliler 30 yaşındaklerden daha olgun çocuk gelinmiş 18 yaş çocuk mu oluyor
Svdnr55 irem-tumen0 ay yaşım küçük değil ama banada bi sürpriz oldu üçüncü büyük 6 küçük 3.5 yaşında 15 haftalık hamileyim bende Allah güç kuvvet versin hepimize 😘💐