[bilinmeyen] sanane! Salak amerikada mi yasiyorsun 18 yasinda ozgurmus! Annesine babasina sormadan disari cikamaz ozgurlukten bahseder. Evliligi lise aski zanneder. Evlenir cozuk yapar. Uc bes sene sonra gozu acilir. Ama ne fayda. Senin gibi burnundan kil aldirmayan ukala ben bilirim diyenler oldukca bizden de bi bok olmaz. Aciyorum etrafindakilere. Ozgur kadinsin ya her istedigini yapiyosundur. Laftam sozden de anlamazsin. Birileri gercekleri yuzune soyleyince de baslarsin kufretmeye. Burasi Turkiye kizim burda evlenmeden anne babana evlenince kocana baglisin. Ozgurluk fln yok. Hele o senin dedigin 18 yasinda istersem evlenirim ozlurlugu hic yok. İzin vermese ailen sıkardı evlenmek. Nasi biktilarsa senden 18 inde vermisler hemen e anladilar basacikamayacaklar biz ugrasacagimiza kocasi ugrassin demisler belli. Bende olsam oyle yapardim. Baskalari yanlis anlamasin sozum sadece bu kadina. hadi ozgur kadin bu sana son cevabim bundan sonra istedigin kadar yaz sana cevap vermicem. Senin yasindakilere ders anlatiyorum ben. Sen bi tane yetistircen ben onlrca cocuk goruyorum. Allah ıslah etsin.