Ozlemm Bu nedir arkadas millet 18 inde evlenmis.. ben 18 yasimda hangi testi cozsemde universiteyi rahat kazansam diye dusunuyodum. Valla bravo kizlar iyi cesaret. Bebekleriniz de saglikla Gelsin insallah ☺
Edos Ozlemm çocuk veya evlilik okumaya engel değil bence. 13 haftalık hamileyim 19 yaşındayım ve açıktan okuyorum hepsi o kadar basit ilerliyor ki yapabilene ☺
Ozlemm Edos tabiki degil ama biraz erken gibi evlilik ve cocuk icin... ama bu benim fikrim. Bende gec evlendim mesela bunu da itiraf ediyorum 😂 en guzel yas 25 evlilik 26 cocuk.
Mervenur001 Zeynepemre bizde biran once kucagimiza yanimiza almayi istiyoruz sen kavuşmussun ne guzel masallah Allahim korusun onu bize daha cok var 😊
Zeynepemre Mervenur001 Amin canım. Rabbim sizlere de bir an önce sağlıklı sıhhatli kavuştursun insallah 😊
Admbsr Bence bebek engel degil. Bende hamileyim hep istiyodum olsun diye çok şükür oldu rabbim gönlüme göre verdi . Allah'ım tüm ısteyenlere nasip etsin çok güzel bir duygu
Ozlemm [bilinmeyen] sen niye atladin? Gayet herkes istedigi gibi yorum yapabilir. Bende kendi fikrimi soyledim. Yasla alakali problemin mi var onca insan ters cevap vermemis sen gocunmussun?