Ezgi14 Bugun tam 14 haftalik oldum. Ama hala bulantilarim var. Et sut yumurta kuruyemis tuketemiyorum. Karnımi bir sekilde doyurursam ne mutlu bana. Psikolojim yiprandi. Ne zaman duzgun beslenebilecegim 😭😭😭😭
Kubdenya Ezgi14 bende 18+3 deyim daha yeni geçti kusmalarim geçer üzme kendini zofran kullandım uzun bi sure. Hala et balık tavuk kokuyor 😫
NekwaSultan Ezgi14 Canim ben 7. Ayıma kadar çektim senin daha erken gecer inşallah. Sen ne yiyebiliyorsan onu ye ac kalmamaya bak. Muz kaşar yogurt tuzlu cubuk falan.
Annesininkuzusu0911 Ezgi14 canım bende yarın 15 hafta olcam ama hala beslenemiyorum makarnadan başka normal yemek yiyemiyorum. 4 kilo verdim bende hiç göbek falan yok. Yemek yiyemiyosan ekmek arası bişiler yemeye çalış peynir domates vs.
Kubdenya Ezgi14 üzme kendini bebeğin de etkilenir yakında geçer 6. Aya kadar bebek sendenbyiyor zaten yağsız salcasız beslenmeye çalış makarna ye mesela ben bulantı geçene kadar pilav makarna falan yedim az ye canının istediğini ye zorlama kendini
Nehir2009 Ezgi14 hiç korkma canım ben de başlarda 6 kilo verdim hiç bi şey yiyemiyordum bulantımda hiç yoktu ama hiç yiyemiyordum sonra 5 kilo aldım 9 ay boyunca 3 temmuzda doğum yaptım 3.800 doğdu bebeiğim okadar yemememe gayet iyi doğdu kilosu hiç dert etme yabbim onları koruyor
ebrarecem Ezgi14 bende 5 kilo vermiştim açlıktan eşimi arayıp ağlıyordum ne ilaç ne serum hiçbir şey fayda etmedi😂ama bebek sağlıklı korkma kılo vermen bebek senin depolarından faydalandığı için yani bebiş sağlıklı şkilde besl nıyor sennde bikaç haftaya kadar pat diye mıde bulantın kesilir
HandanOsman Ben 22 haftaya kadar kustum. Eti sütü bırak su bile içemedim. 5 kilo verdim. Ama bebeğim sağlıklı çok şükür. Daha sonra geçti gibi oldu yemeye başladım. 27 haftalık olduk. Dün kahvaltı yaptıktan sonra tekrar yediklerimi çıkardım. Yani benim hala devam ediyor buna rağmen suyum fazla. Sen sıkıntı yapma ilk üç ay zaten bebek dışarıdan gelen hiç birşeye ihtiyacı yok. Ama senin depolarından tüketiyor.