Btltncy Detaylı ultrasonu devlette mı yaptırmak daha iyi özelde mi? Sebebi sadece doğru bilgiye ulaşmak , devlette yaptıran arkadaşlar randevuyu nasıl aldınız, kadın doğum Dr mu yönlendirdi? Direk perinatalojiye mi gittiniz?
Bussratozaan Btltncy tabiki özelde daha iyi her zaman devlet baştan sağma olabiliyor ve randevu bulmak zor oluyor ama şehir hastaneleri belki daha iyi olabilir
Zeyyyn Btltncy randevu bulmak zor oluyor özelde bile detaylıya bir doktor baktığı için 1 hafta sonraya bile sıra veriyor devlet hastanesinde gerisini siz düşünün yani
Ozlemflz Btltncy ben devletten oerinatolji randevusu aldım ama detaylı yapılmıyormuş mecbur özelde yapicam 🤷🏻♀️
Angela Btltncy doktorunuz sevk veriyor o şevkle gidiyorsunuz gün veriyorlar size. Ama suan imkansız zor sira vermiyorlar diye biliyorum. Ben gittiğimde veridigi sira 27. Haftaya denk geliyordu . Özele gittim bende. Sira bulursanız devlete de yaptırabilirsiniz ben ilk bebeğimde kadin doğum hastanesine yaptırmıştım devletin. 20 dk falan bakıyorlar yine onlarda.Ozelde iste renkli.ultrason ve doktor guler yüzü mevcut para sonuçta yani