bck Hıçkırık hissedilirmiş normal diye okudum ama ne sıklıkla bazen günde iki üç kere oluyor korkuyorum suyu az mı çok mu bir şey mi oldu diye
cidolila bck bende 31 haftalıgım hiç hissetmedim ultrasyon da hıçkırıyo dedi doktor ama ben hissedemiyorum
rabiakeles Hissediliyor benim bebişi günde 3-4 kere hıçkırık tutardı. Dünyaya geldi hala aynı :) normal yani merak etmeyin :)
Deleted5544 bck ohoo o kadar çok hıçkırırdı ki. eşim dinlerdi duyuluyodu yani. şuan 13 aylık hala çok sık hıçkırır 😂
Lilbabymom Bende de rahmime yakın kalp atışı gibi Mısır patlaması gibi hissediyorum doktoruma sordum bugün hıçkırık dedi 😄❤️
Hamileanne0 bck bende hissediyorum ve bazen okadar uzun oluyorki rahatsız bile ediyor beni doktorun sana suyun mu az dedi neden korkuyosun sen
bck Hamileanne0 kendi kendime öyle düşündüm çok sık oluyordu bu ara ama bugün gittim kontrole suyum normalmiş midesi büyüyor doğumdan sonra da çok hıçkıracak dedi 🥰
Hermione bck 35. Haftaya girdik her gün 4-5 kere hissediyorum artık, 5.aydan beri her gün hissediyprum ritmik olarak. Bebeğin ciğerleri gelişiyor çok iyi birşey
Nelmali bck günde birkaç kere 5 10 dakika boyunca hıçkırıyor rahatsız oluyor sanırım dönmeye başlıyor komik oluyor baya
Elifemirhan bck Bende geçen hissettim 34 haftalığım hatta delirdim mi diye düşündüm ama şuan yalnız olmadığım için mutluyum demek ki gerçekten hissediliyormuş 🤣🤣🤣