rukiye_elgin 10+1 deyim ve 2 hafta sonra randevum var. Bebeğimin cinsiyetini öğrenebilir miyim sizce? Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz??
Mltm88 rukiye_elgin Bana ilk 11+4′te erkeğe benziyor ama kesin değil hazırlık yapma dedi doktorum,sonrasında 14. yada 15. Haftada kesinleşti 💙❤️
sumeyraballl rukiye_elgin 12 haftalıkken öğrendim kuzum özele gidiyorsan öğrenirsn ama devlet belirsiz söylemeye bilir
Gamzemirenver rukiye_elgin 13. Haftada doktor yüzde doksan erkek dedi sonraki kontrolde netlestirdi erkekse sanki daha çabuk belli oluyor gibi
Bebegimi_beklerken563421 13.haftada %90 erkek dedi 16da da kesinleşti erkek olduğu erkek bebekler daha erken öğrenilebilir zaten aşağı yukarı tahminde bulunur gittiğinde diye düşünüyorum
Symazturk rukiye_elgin 14+3 te öğrendim erkek, eğer kız bebek olsa bu kadar erken öğrenemezdim belki genelde kızlarda bu haftalarda görünmüyor deniliyor ama ne kadar doğru bilemiyorum
Sema2019 rukiye_elgin bugün gittim 15 haftaligim erkege benziyor dedi bakalım sağlıklı olsunlar da ama insan merak ediyor taby ki
svl0787 Oğlumda 11+5te kontrol vardı kesin olarak öğrenmiştik şimdi 21 haftalık hamileyim 13+2de kontrolüm vardı kızımız olacağını öğrendik 🥰
mervengul rukiye_elgin doktorum 10+1 de %80 kız dedi şimdi 11 haftalık olduk hala kontrole gitmedim ama değişeceğini sanmıyorum ☺️
DamlaNur29 rukiye_elgin 12 de devlete gittim hiç tahmin bile etmedi doktor 16+3 de bugün kendi doktoruma gittim o söyledi bana oğlumdada 17+3 de öğrenmiştim ben erken öğrensemde emin olamam yani değişen cok oluyor sonradan