DuyMut Merhaba bu ilk gebeliğim 19+4 deyiz karında çatlak oluşmaması için önerileriniz nedir kullanmaya başlamak için geçmi kaldım bilmiyorum ama ne önerirsiniz
Rusen96 DuyMut ben hindistan cevizi yağı kullaniyorum şuan 16. Haftamda kullanmaya basladim ama kasintilarim halen cok fazla
Gul-42 DuyMut çatlayacagı varsa catlıyor bence suan 30 um yenı catladı bı kere baktım bıda bakmadım moralım bozuldu aynısefa balsam ve kantoron yagı kullanıorum cnm
Tatahrun DuyMut üçüncü gebeliğim sadece her duştan sonra zeytinyağı sürüyorm hatta bazen iki günde bir sürüyorum tüm vücuduma ilk iki gebeligmde 20 kg aldım bunda şuan 15 kg almış durumdayım ve hiç çatlağım yok son günlerimiz oğluşum yerleşmiş beklemedeyim şimdi 🥰
Gururunannesi Rusen96 ah ah iki koca kutu bitirdim . Denizleri yuttum , fındık , badem , yemedigim kadar yağını sürdüm hep derim yine diom yapında varsa vicdanına kadar çatlıyorsun🤣😂🥴
rabiakeles DuyMut en iyi yağları kullandım günde 4 litre su içtim 35.haftaya kadar bir tane çatlağım olmadı sonra bir anda her yerim çatladı yani genetik anacım genetik :(
Tatahrun DuyMut amin canım inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🤲🥰
KbrAtbs DuyMut Her akşam kantoron yağı sür iyi geliyor. Hatta göğüs uçlarına da sür şimdiden emzirme için hazırlık olur. Ben her akşam hem göğüs ucuma hem de karnıma sürüyorum