ayzurz35 Şafaklar kaç hamisler son 99 ikili rakama geleceğim günü iple cekiyordum nasıl oldu anlamadım ama geldi şükür
Dmndmn ayzurz35 Son 97 bizimde 🤗Zaman durdu sanki günler geçmiyormuş gibi geliyor.Aca nasıl bi bebeğimiz olacak diye merak içerisindeyim.Sürekli alışveriş sitelerinde buluyorum kendimi 😂
Yarselma 97 olduk bizde cok şükür bende inanamiuorum gecmiyor gibi geliyor zaman ama geciyor inşallah saglikla hayirlisiyla aliriz kucagimiza cümleten ý
mhbbbera ayzurz35 benimde 99 a 7 gin kaldı 😁 bende hiiiç bişi almadım yurtdısı gurnetteyim annemm kıyafetlerini aldı hazır etti banada ıvırzıvırlar düşüyor yatak araba bakım eşyaso felan 😀
Dmndmn ayzurz35 2 tane sıfır kol yenidoğan zıbın 4 adet uzun kol 3-6 ay çıtçıtlı body [x] 2 tane uzun kol yenidoğan zıbın 3 tane yarım kol yenioğan zıbın 3 tane sıfır kol 3-6 ay zıbın [x] 7 tane yenidoğan alt-üst takım [x] 3 tane yenidoğan tulum [x] 2 tane yenidoğan alt [x] 2 tane önlük 1 tane müslin battaniye 1 tane nohut battaniye 1 adet örme battaniye 1 adet pike 1 adet banyo havlusu 10 tane ağız mendili 1 adet biberon Bebek beşik+gardrop+şifonyer+anne yanı beşik daha da eksiklerimiz var 🤗🤗