Mucizebebek5860 Kaç aya kadar folik asit kullanılıyor acaba? Ben 14 haftalık gebeyim bugün doktor bana folik asiti bırak vereceğim d vitamini ve e vitaminleri kullan dedi yani folik asit ne zamana kadar kullanılır onu merak ettim
badembid Mucizebebek5860 14′de kestirdi folik asidi doktorum demir ve multivitamin başladım şimdi 19 haftalık olduk. 😊😊 doğum sonrasına kadar devam dedi doktorum
rgk Mucizebebek5860 bana 12de kestirdi, multivitamin kullanmaya başladım d vitamini de başından beri kullanıyorm.
Mucizebebek5860 badembid Banada bugün kes dedi folik asiti. Ama son aya kadar kullanmış kuzenim ondan aklımda şüphe kaldı acaba doktormu yalnıs söyledi diye
badembid Mucizebebek5860 doktorum özellikle ilk 3 aydan sonra gereksiz dedi. Bebeğin omurgası tamamlanıncaya kadar kullandırıyoruz dedi. Bu konuda ben doktoruma çok güveniyorum bence siz de güvenin☺️🙏🏼
gulsah_2013 Benim kullandığım hem folik asit içerikli hem de balık yağı ve tüm vitaminler içinde memnunsan devam edebilirsin dedi memnunum devam ediyorum ayrıca magnezyum da kullanıyorum