fatmairmak Kızlar ben 35 haftalık hamileyim aşırı derecede bel ağrım oluyor uzanırken sağa sola dönerken ağlayasım geliyo ve kasıklarıma sağ bacağıma vuruyo ağrı bu haftada normal mi sinir sıkışması falan mı var acaba böyle bi durum yaşayan var mı?
Kvsraykt fatmairmak 35+5 olacağım hiç öyle uzun süren bel ağrılarım olmadı pozisyondan dolayı oluyor kendimi düzeltince geçiyor
Burcu_NFUE fatmairmak ya rahat bir yerde yatmıyorsun . Yada doğum bel ağrısıyla da başkayabiliyor dikkat er kuzum
fatmairmak Kvsraykt benim sürekli oluyo otururken çok değil ama yattığımda daha yatmaya çalışırken başlıyo ağrı sağa sola dönerken gözümden yaş geliyo resmen ağrıdan 😢
fatmairmak Burcu_NFUE valla koltukta da yattım yatakta da eşim gece işe gitiğinde ailemde kalıyorum 1 hafta bekarlık yatağımda da yattım ama bu bel ağrısı problemini aşamadım bi türlü 😩
Burcu_NFUE fatmairmak kalsiyum takviyesi alıyormusun kuzum bende de oluyorsu nbl kalsiyum kullandım çok faydasını gördüm . kendi yatağım hariç nerde yatarsam yatayım belim ağrıyor koltuklar ne kadar rahat olursa olsun insanın belini ağrıtıyor
fatmairmak Burcu_NFUE demir ilacıyla omega3 kullanıyorum onda kalsiyum da var içeriğinde ekstra kalsiyum takviyesi almıyorum canım ama doktorumla bi görüşeyim belki onu da ekstra olarak verir yoksa son ayımı çok sorunlu geçiricem gibi duruyo bu ağrıya çare bulamazsam 😩😩😩
fatmairmak Kvsraykt dün gittim kontrole nst de normal çıktı hiç sancım falan çıkmadı anormal bir şey görmedi doktorum bende unuttum bu ağrıyı sormayı haftaya tekrar gidicem gittiğimde bi sormam lazım