Sonay Betul3425 zaman geciyo cnm☺ Bende erken hamile kaldım dedim ama herkes 3 yasında yapmış ikinciyi. Kaç yaşındasın ?
LeylaTurgutDnmez 2,5 yaşında kızım var 9 haftalık hamileyim yeni yılda 30 olucam ve sonsuza dek 30 kalıcam🤥🤣 ilk hamileliğe göre bu sefer sıkıntılı geçiyor mide yanması bulantısı ama kusma yok yorgunluk tembellik .....
Betul3425 LeylaTurgutDnmez Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 hamileliği zor geçince erkek derler. Benimde ilki erkekti bulantı kusma ağrılar çoktu. Bu hamileliğimde bi sıkıntım olmadı henüz bakalım kızım olsun çok istiyorum sağlkla sıhhatle olsun tabi önce 🤲🏻😬
PnarPerinel Betul3425 benimde ikinci😇6 yaşında bir oğlum var benimde 14 haftalık hamileyim ama 2 haftadır göstermiyor cinsiyetine merakla bekliyoruz cumartesi tekrar kontrolümüz var bakalım öğrenebilecekmiyiz☺
Aliasafminanur Benim ikinci hamileliğim 3 yaşında kızım var 32+1im oğlum olucak ins sezeryan olucak normal olsa 14 Şubat dogucak bizim de başlama ve evlilik tarihimiz
Betul3425 Aliasafminanur maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Asaf mı koydun oğlunun adını. Benimde oğlumun adı asaf 😊
Aliasafminanur Betul3425 asaf ismini çok bi içime sindi Sağol allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağıma almayi nasip etsin rabim
Betul3425 Hsnoya ben şuan 6+1 im canm. Doktor kontrolüne çarşamba falan gitmeyi düşünüyorum inşallah ozamana 7 haftalık olurum kalp atışıda net duyulur diye düşünüyorum 😊 sen kaç haftalıksın canm??
Hsnoya Betul3425 Betul3425 anladım cnm inş duyarsın ben şu an 5+6yim haftaya cuma çağırdı Dr um tam 7+0 oluyorum inş duyarım ben de 😊