Esma97- Elifkaratekin doktorum 24. Hafta itibariyle günde bir bardak içmemi istedi hem sütün artar Hemde bebekde de sende de gaz olmaz dedi bende onu dinleyerek her gün bir bardak içiyorum 🙃
Kodalailesi Elifkaratekin benim doktorum günde 2 fincan Türk kahvesi 3 çay bardağı çay 2 kupa bitki çayı içebilirsin dedi tabi bunların hepsi aynı günde değil
Elifkaratekin gokcekocyigit07 aşırı şekilde mide ağrısı çekiyorum hazımsızlıga iyi geldiğini duyduğum için bir kupa bardağı içtim . Umarım bişey olmaz 🥺
gokcekocyigit07 Elifkaratekin olmaz umarım ama bu konuda da doktorunuza danışın size uygun şurup verecektir
Elifkaratekin gokcekocyigit07 haftaya kontrolüm var o zaman soracağım . Bı daha da doktora gidene kadar içmem
Mervekzr Elifkaratekin doktorum bana önerdi ben çok içtim ⅘ defa şu an 31 haftaljk hamileyim bir sıkıntı yok ama sen yinede doktora danış mide ağrın içinde süt iç soguk süt o keser
Elifkaratekin Mervekzr bu çok değişik bir ağrı ne yesem ağrı yapıyor genelde baharatlı yiyince oluyor artık doğru düzgün bişey yiyemiyorum çok kötü bı durum 😒
Feyzabeyoglu Elifkaratekin yok canım ben cok nadirde olsa içiyorum. Mide ağrısı için. Çok şükür bisey olmadi. Nadir içiyorum ben