Melos1 Yarın yani 20+0 da tetenoz aşım var kendi doktoruma sormadım unuttum sormam şartmıydı acaba? Sağlık ocağında gebelik takibi için gittiğimde çağırmışlardı
eliffkrts Melos1 aşı takibini sağlık ocağı yapıyor, doktoruma sorduğum da sağlık ocağında ki hemşireler seni çağırır demişti
Hilal-95 Melos1 beni çağırdı gittim yaptırdım bugunde ben tetenoz oldum 2. Olcam dedi affrm koz diyo bana haberi yoktu🤣 sağlık ocağı çağırıyor
zaydn Ben 21. Haftada oldum doktoruma da sormadım ama 20. haftada gittiğimde dedi haftaya gel o zaman yapalım 21 ve 22. hafta daha iyi dedi 🤷🏻♀️
Hilal-95 Melos1 4 hafta olması gerekıyor arada ben 21. Hafta ilk dozu oldum 25 2. Olcam Allah nasip ederse
momsturk Ben tetenoz aşısı olmadım. Yani tutup da kordonu paslı makasla kesip steril olmayan bir pansuman yapmazlar herhalde. Tarihini unuttum şehir değiştirdiğim için. Taşınma telaşı aile hekimi değişti derken oldum 25.hafta. Olmam gerekir mi hala bilemedim
Tsara Melos1 sormana gerek yok 20-24 haftalarda birer doz yapıyorlar hepimiz yaptırdık bir zararı yok merak etme