Bebimother Merhaba anneler. Yenidoğan için bezi ilk kaçlı almak gerekir. Sizler kaçlı bez aldınız birde hangi bezi aldınız
Mores Bebimother sleppy 1 numara 90 adet tam yetti. Ultrasonda 3500gram dediler 3330 gram doğdu 15gün sonra 4050 gram olunca bitti 2numarata geçtik. Memnunum markadan 4,5 aydır pişik sızdırma yapmadı.
metehaninannesiii Bebimother ben sleepy bio natural tercih ettim 1 numara aldım 32 tane var içinde memnun kalırsam bununla devam ederim stok yapmayin derim
eliffkrts Bebimother sleepy bio aldım 2 numara 124lü, 3 numara 124lü, şimdilik iki paket aldım kullandıktan sonra yinelicem (yenidoğan için 2 numara ile başlayın diyorlardı 1 numarası prematüre bebekler içinmiş bu serinin)
Bebimother metehaninannesiii İndirim de gördüm bende sleepy 210 şu 115 TL fiyat çok iyi geldi. Alsam mı acaba diye düşünüyorum bende ama tabi bir taraftan çok mu olur acaba diye de aklımdan geçiyor doğrusu
Bebimother eliffkrts hmm öyle mi bende 210 şu görmüştüm 1 numarada fiyatı da çok uygun geldi alsam mı dedim ama o zaman 2 numaraya bakayım
metehaninannesiii Bebimother Bence o kadar çok alma derim pişik olursa elinde kalır sızıntı yaparsa elinde kalır belki bez küçük gelecek elinde kalacak ilk bas az al dene memnun kalirsan çok olandan alırsın bebeğin kilosuna göre alirsin
eliffkrts Bebimother eğer sleepy bio olansa evet 2 numaraya bakın ama normal sleepy bedeni nasıl bilmiyorum
beyza1234 Bebimother prima premium care 70 aldım ilk 1 numaraya nekadar devam eder bilemediğim için coklu almadım
Bebimother beyza1234 bende şüpheden kaldım doğrusu indirimi yakalamışken alsam mı dedim ama en iyisi az almak olacak galiba
beyza1234 Bebimother indirim yakaladıysanız cesitli bedenlerde alabilirsiniz 1 numara 2 numara ikisinden de gibi
MercimekveAnnesi16 Bebimother ben molfix yenidoğan aldım 240Lı hala devam ediyor Hepsiburadada yanlarında iki tane yenidoğan ıslak mendil ile geldi