Egekusumm Melos1 ölçümleri siyah beyazdan yapıyor ama renkli ile de gösteriyor eğer net bir pozisyon yakalanırsa renkli fotoğraf da veriyor.
Mucizeeannee Ya bende bilmiyorum hiç bir şey yapılmadı bir tek ense kalınlığına bakıldı 17+2deyim cumartesi kontrol var nelere bakılması lazım ilk hamileliğim burun kemiği falan hiç bakılmadı yardımcı olur musunuz en azından sorarım doktora
Melos1 Mucizeeannee canım ben 13. Haftamda yaptırdım 2li test burun kemiğine ense kalınlığına bakıldı birde benden kan alındı dowsendromlu olup olmadığına bakıldı
Sinembsr Haftaya detaylı ultrosonumuz var bızımde 20 haftamda oluyo. O önceki gittiğimiz kontrolde yanı 16. Haftada bize video CD bile verdi belkı bu gittiğimizde de verir bilemiyorum arada onu izleyerek zaman doldurmaya çalışıyorum kontrole kadar :)) 👋💋👼🏻
Melos1 Sinembsr ya ne güzel ben cd felan alamadım 18+4 de gittim verdiği ultrasonda bebek cok belli bile değil. Ayrıca beni 22. Haftamda çağırdı geç değilmi?
Sinembsr Melos1 bi önceki muayene 18. Haftalıkken gittiğin için araya 4 hafta alıyorlar 22. Haftaya gelıyo zaten detaylı ultroson 22. Haftaya kadar yapılıyor kı oyle olması daha ıyı detaylı ölçüm olduğu ıcın hersey daha net bellı olmuş olur:) bende haftaya gırıcem detaylıya 20. Haftamda bol sağlıklı gebelikler hamiş arkadaşlarım:)) 👼🏻👼🏻👍🙏☺️
Melos1 Sinembsr doğru söylüyorsun 4 haftada bir cağırıyor, umarım iyi sonuclar alırız hamiş arkadaşımm🥰
bubir 19 hafta 24 hafta arasi yapiliyor benim dr um detaylı ultrason yapmadigi icin prof dr gittim herseyine bakılıuo beyin bobrek kalp renkli ultrasondada resmini yakalıyor bebegin ama fiyatlar cok yukselmis ben sok oldum ucreti duyunca