mhtpmhtp Güzel anneler 12.haftada mide bulantılarımın azalarak geçeceğini söyledi doktorum ama 12.haftama girdim sanki daha da tavan yapmış durumda sizlerin kaçıncı haftada geçti ?
058elf mhtpmhtp 16. haftada geçti ara ara oluyodu ama çıkarmıyodum en azından, doğum başladığı an tekrar geldi kusarak doğum yaptım resmen 😬
mhtpmhtp 058elf yaa inşallah en kısa zamanda geçer midem bulandıkça halsizleşiyorum sürekli yatıyorum
Kderdenzmsl mhtpmhtp 14. Haftadan sonra ilaçlar serumlar hastane tedavisi sonucu geçti çok şükür ağzıma yemeyi içmeyi geçtim hava girse kusuyodum🥴
Rumeysa3652 Benim 17 haftamda azaldı ama hala ara ara bulanıyor tabi ilk zamanlardaki gibi her gün kusma yok çok şükür
058elf Senaaa04 açılmaya başladıkça mide bulantısı yaptı bende kimi insanda böyle oluyomuş açılma oldukta bulantı olurmuş ben kusmaya başlayıncs ebe senin açılman artmaya başladı diyip muayene etmişt 6 cm kadar olmjştu
Ebru-evlek mhtpmhtp 18 haftaya kadar sürdü cok fenaydı ama hala aklıma geldıkce kötü oluyorum gecıyor korkmayın allah yardımcınız olsun
2sy mhtpmhtp rekor bende olabilir. Hala devam ediyor ama o en şiddetli kusma bulantilar 25.haftada anca azalmisti 🤦🏼♀️