Sarella deletedmom6295 bende 16+ 3 haftalığım benimde oluyor normal diyebiliyorum rahim büyüyor kaslar genişliyor uzanınca geçiyor ama sizin geçmiyorsa doktora danışın mutlaka
Annesininkuzusu0911 deletedmom6295 bende 15 haftayım bende de oluyor heleki dün market alışwerişine gittik baya uzun sürdü ağrılar dayanılmaz hale geldi. Çok ayakta durmayın sürekli dinlenmeye çalışın. Bu aylarda normal
deletedmom6295 Deniz2961 teşekkür ederim 🙏🏻 gece soluma dönük yatıyorum uyanıyorum karnımın üstündeyim. ondan oluyor olabilir mi ki
deletedmom6295 Sarella sürekli yatış halindeyim gebeliğin başından beri genelde sabahları kalkınca daha fazla oluyor gün içinde geçiyor
Sarella deletedmom6295 karnınızın üzerine uyumayın bende öyle uyuyunca istemeden agrı yaptı ve saga sola dönüşte batma gibi Ağrı oluyordu
deletedmom6295 Sarella sanırım hamile yastığı alacağım çünkü soluma normal vaziyette uyuyorum bi kalkıyorum karnımın üstündeyim
YagizAsyaMom 13 +6 hep sağ kasığım da batma çekilme ara ara kramp girer gibi bir his var ve bu çok normalmiş😊
Yoncaarslan Bende şimdi forumda arıyordum ki benim gibi şikayeti olan varmıdır işte buldumm 😃 16+6 yız bizde sabah uyandım kasıklarımda ağrı hafif batma hissettim sanki adet olacakmışım gibi .s anlamadım bugün randevumuz var Allahtan hem cinsiyeti netleştireceğiz hemde bu ağrıları sorayım dua edin bize teyzeleri ultrasonda herşey normal gitsin. Her ay yüreğim hop hop ediyor ya ultrasona girince 😞😞 Allahım bize bağışlasın yavrularımızı