Dila71 Yediklerimizle bebeğin kilosunu hangi oranda etkileyebiliyoruz ? Genetikle ilgisi olduğunu düşünüyorum ama burda da bir çok deneyimi olan anneler var . Fikirlerinizi bekliyorum 🥰
Muratnannesi Dila71 34.haftamda bebek kilo alsın diye sütlaç dan herşeye yedim şekerim çok yükseldi suyum arttı ☺️ sen düzenli beslen kuzum aşırıya kaçma
Kbr41_41 Dila71 doktorum, eger şekerin yoksa karpuz tüket demişti. Birde koyu ayran ve su. Hersey kararında olmalı tabi ki
Dila71 BabyYoda ben bunların hepsini yiyorum bebek bir hafta geriden geliyor herhalde miktarını ayarlayamiyorum 😂
Dilangocerr Ben muz süt ceviz kaşar peyniri yumurta hep tükettim ama son haftalarımda karpuzla güzel kilo almıştı bebeğim birde cicibebe de bebeğe kilo aldırır sütün içine ezip muzda katabilirsiniz isteğe bağlı
Dila71 Dilangocerr cicibebeyi bugün yemeye başladım çok takmıyorum kafama ama sürekli geriden gelmesi üzmedi değil 😏
Dila71 Muratnannesi kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor bunuda biliyorum ama nedense her kontrole gidip gelince üzülüyorum
Dilangocerr Dila71 son haftalarında yakalıyorlar zamanlarını merak etme benim bebeğimde hep 2 hafta ilerideydi ama son zamanlarımda artık kendi haftasıyla aynıydı
Muratnannesi Dila71 takma kafana 3200 denen bebek 2480 gr ile doğdu kapı komşumun. Sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar mama takviyesi ile topaç gibi yaparız biz ☺️
Dila71 Muratnannesi o kadar yanılma olduğunu görmemiştim hiç 😳dediğiniz gibi sağlığı yerinde olsunda kilo aldırıriz bir şekilde