Rserin Biz bugün oğluşumuzu gördük 😍Allahım ölürüm onu verene gamzemiz de var minnacık 20+5 iz 23 cm 419 gr sizde durumlar nedir ?
Gulce5038 Rserin biz 24 haftaya kadar yüzüne hasret kaldık sırtını dönüp uyumaya devam ediyodu 25 hftalıkken 800 gramdı haftaya ne cıkacak bakalm 29 haftalık olcaz bir haftaya iyice kendini gösterir diye umuyoruz☺️
Halimea Rserin ben dün görmeye gittim Doktor suyun cok fazla şeker falan dedi onlarla ugrastım amma cok şükür tahlilerim temiz cıktı 28 haftalıgız 1.120grm kilosu minagımın👧🏼
Tugce-dh Rserin maşallah çok şanslısınız bizim de bugün ayrıntılı ultrason vardı 20+2 deyiz herşeyi çok iyi çıktı çok şükür ama yüzünü göstermedi nazlı kızım 🙈 26cm 410grammış 🤗
zehranurr Rserin benim bebelerimin ikiside birbirinden gaddar herhalde kıyma makinasına sokar gibi kıyıyorlar bize. 33 haftalığız daha bi kere göremedik yüzlerini. Eller hep suratta 😬😬😬
Gulce5038 Rserin yaaaaa yerimmm gülüyo gibi yaa biz böyle bir cephe görmedik yan sırtı dönük sevmediğim halde çikolata yedım gittim banamısın demedi😂😂😂