Acemianne1212 Kızlar 27+4 haftadayim plesanta previa var düzelme şansı var mı acaba sezaryen olmak istemiyorum dikkat etmem gereken bir şey var mı
Mirkelam Acemianne1212 32. Haftaya kadar bi umut varmış aynı durumdayım şuanda 30. Haftamdayım, 2 hafta sonra kontrolüm var , çok ayakta kalmamaya çalış , uzan , ilişki zaten yasak . Umarım çekilir , bende normal doğum istiyorum 🥲
Mavi34 Acemianne1212 25 hafta bende öyleyim bastan beri. 2 cm yer değiştirir tam.kapama durumundaydı kenara çekilmiş biraz bakalım ilerki haftalar ne olur
3MelekAnnesi3 Acemianne1212 bana 22. De teshis kondu 36 oldum hala asagıda ilk dogum normal olmasına ragmen bu zorunlu sezeryan olcak haftaya veya ondan sonraki hafta inşallah
deletedmom2014 Bizdede aynı durum var dünkü alttan muayenede öğrendik. Öyle moralim bozuldu ki . Tamamen doğum kanalımı kapatıyormuş. Doktor normal doğum imkansız Sezeryan da zorlu geçer dedi. Dünyam başıma yıkıldı. Doktor şuan erken 18. Haftadasın fitil verdi kullan belki işe yarar dedi. Sadece yatıyorum başka da bişey yapmıyorum şuan 🙏🏻