Deletedmom18 Esracim tuz çok tüketmemeye bak CANIM 35 haftalığım ne elim ne ayağım hiç şişmedi çok şükür sizde dikkat edin lütfen geçmiş olsun
deletedmom734 Esracim fazla ayakta dolanma bol su iç kesebiliyosan tuzu tamamen kes aynı zamanda beyaz ekmekte şişiriyor canım ayaklarını tuzlu veya sirkeli suda bekletebilirsin ve sonrasında limon yağı ile masaj yaptır eşine
maat Esracim Ben 17’deyim akşam ayağım terliğe girmedi şişten. Tuzu az yiyorum,günde 3-4 litre su içiyorum,bana mısın demedi. Sabah burnum şiş kalkıyorum filan
HlyaSinanAk Esracim ben 35. Haftaya kadar hic şişmemiştim. 2 haftadır ayaklarim bileklerim cok sisiyo balon mubarek ayaklarını yukarı doğru uzat cok uzun oturma cok uzun yürüme doktoruna kesinlikle danış daha erken çünkü
Esracim Deletedmom18 yemeklere hiç tuz koymasam mi diyorum olur mu acaba. Dün ayakta çok kaldım o etkiliyor mu 🙁
Neslisahhh Esracim ayakta çok kalmak da etkiler çok oturmak da etkiler. Ara ara pozisyon değiştirmek önemli
Deletedmom18 Esracim çok az koy canım sağlıklı tuz Kaya tuzu kullan bulabilirsen ben varya deli gibi ayaktayım iş yapıyorum otursam şişer herhalde herkesin bünyesi farklı şişmek için erken daha 23. Haftanın içindesin
Deletedmom18 Esracim ben daha şimdi uzandım 9 dan bu yana temizlik yapıyordum dip bucak yapıyorum hergün
HlyaSinanAk Esracim geçmiş olsun canim iste evlatlarımız dogana kadar dikkat etmek zorundayız ilk once onlarin sağlığını düşünmek zorundayız hamilelik zor bi süreç ama tatli bir bekleyiş cok yorma kendini tadini çıkarmaya bak🤗 saglikla kucagimiza aliriz insallah pamuklarimizi