saideeeee merhaba güzel anneler aranızda 40.haftasında olan ya da 40.haftasını geçik doğum yapan var mı eğer ki sancı vs olmazsa doğum başlamazsa suni sancıyla ne zaman başlatıyolar doğumu devlette takipliyim bu arada
Meleekdincc saideeeee 40+1 deyim eğer haftaya Çarşambaya kadar gelmezse suni sancıyla alacaklar doğuma Devlet hastanesine gidiyorum
Minnakkkk saideeeee 39″+5 im hala sıfır sancı bugun nstye girdim ama 10 u bile gecmedi sancım cok moralim bozuk 😒 doktorum bir hafta daha bekleyecek sonrası için hic konusmadık ozele gidiyorum bu arada
hcaglak Ben 40+2de doğum yaptım kendi sancımla ama 41dolunca kabul ederse kişi suniyle başlatırlar isteğe bağlı
Seminn Bugün 39.5 im doktorum kendi sancım gelmezse 41i doldurunca suniyle başlatırız dedi doğumu☺️41 den sonrası bebek için de anne için de iyi değil dedi 🤗
saideeeee Seminn evet bende 39+2 yim 41 in dolmasını hiç beklemek ibtemiyorum hem kötü bişey olur diye korkuyorum hemde sabırsızlanıyorum😅
hcaglak saideeeee beklemez inşallah yürüyüşü ihmal etme bı de çok dua et aniden geliyor o sancı benim ağrım yoktu mesela herkes doğmayacak bu çocuk demeye başladı benim de umudum yoktu 40 doldu 2 gün sonra geldi miniğim Rabbim sana da kolay hayırlı zamanda doğum nasip etsin🤲☺️