mia21 Deletedmom23234 bel ağrısı erken doğum belirtisi mi? Benimde arada bıcak saplıyor belime. Şuan 34+5 deyim 😞
Deryasami150819 Deletedmom23234 ya benimde birkaç haftadır sırt tarafımda kaburgalarim çok ağrıyor dayanılmaz 😔 önerisi olan var mı?
Deletedmom23234 Deletedmom9823 Ayipsin düşmüş tabi😁😁 senlen aynı haftadayık 😁 Biliyorum erken ama sonuçta belim ağrıyor bence dogurabiliriz ajjajajaaj
Deletedmom23234 mia21 Yok canım benim 😘 doğum yaklaştığı için böyle ağrılar olucak, vücut kendini doğuma hazırlıyor. Ama sancıların duzenliyse beklemeden doktora git olurmu
Deletedmom23234 Deletedmom9823 Bak kuşum baya bildiğin düşmüş göbeğim he bide eşine falan sor belki sen anlayamazsın ama o anlar az çok
Sblatc Deletedmom9823 rahat nefes alıp vermeye başladığınızda, doğuma yakın ishal gibi olanlar da varmış, nişan geldiğinde doğum yaklaşmış oluyormuş ama asıl mesele sancı başladığında ya da su geldiğinde🤪
Deletedmom23234 Deletedmom9823 Kız dur sjsjsj üzüldüğün şeye bak allaa sen😁 belki yarın düşcek. Ayrıca göbekli düşünce noluyo gı ben bilmiyorum 😁
Emsare Anlayamayız benim tip olarak göbeğim hep aşağıda ama ilk doğumu 41 de ikinciyi 39+5 de yaptım😅
ErdemirinAnnesi Deletedmom9823 benim karnım top gibiydi hep gögüsümün altı şişti geçen hafta öyleydi bu hafta düştü benimde göğüsümün aşağı şişti ya düz oldu aşağı toplandı bebek yeterince acık anlattım mı aceepp 😂
Gul76 Deletedmom9823 gobek dusmesi degilde zaten cocuk bi kac gün once rahme giriyo benim son gün keseye girmisti egilemiyodum zaten son haftada tuvalete gitmekten uyuyamiysun resmen surekli sanki 3 gündür tuvaletini yapmamışsın gibi oluyo gittigindede gelen 1 damla 😄