Nurayselvii Kontrollere gittiğim de pandemiden dolayı eşim en başından beri içeri giremiyor bende bugüne kadar doktor cihazdan gösterirken hiç video çekmedim çekindiğim için yarın gösterdiği zaman bebeği çeksem herhangi birşey der mi acaba çeken var mı?
minikask35 Nurayselvii ben her seferinde çekiyorum canım eşim yanımda olsa bile çekiyorum hiç bişey demez merak etme 😊
Nurayselvii Asyaayaz1 çekindiğim için hiç denemedim ama yarın denicem özel olmasına rağmen ikinci bir kişiyi almıyorlar maalesef
zehranurr Nurayselvii özel hastaneyse eşinizi içeri almamaları çok saçma. Video çekmeye bir şey demiyorlar ama yine telefonla görüntü alabilir miyim diye sorabilirsiniz
nevamm1 Nurayselvii benim doktorumun yanındaki asistan kendisi çekiyor telefonumu veriyorum sizde rica edin çekerler.
Akrepbebek Nurayselvii çekmeden önce sorarsınız çekebilir miyim diye ? Ben öyle yapıyorum her kontrolde çekmeme izin veriyor
Kdk Nurayselvii içeri eşim girmesine rağmen ben her gittiğimde videoya alıyorum ekranı. Başlarda her gittiğimde müsaade istyordum video için. Doktorum da benim için hiç problem değil sormana bile gerek yok dedi.
Nurklc38 Nurayselvii devlete mi canım benim eşim sürekli yanımda eşimsiz asla girmiyorum karışmıyorlar bile
Hafsaramazan Nurayselvii asistan falan biri varsa isteyin çeksin yazık babası görmek ister benimki benim önüme geçip izliyor makinadan kavga ediyoruz çekil önümden diye 😂
Nurayselvii Hafsaramazan valla ya özel hastane olmasına rağmen pandemiden dolayı tek kişi diyor canm 🤣
sumeyraballl Nurayselvii çeke bilirsn canım bende eşimle yada annemleyken çektirdim hep sen kendin de çeke bilirsn birşey demezler
elftrndmrci Nurayselvii eşim olmadan gittiğimde doktor çekmicek misin diye soruyor😀 hiç çekinme hakkın☺️