Seydahmet Kasılma karında sertleşme nasıl oluyor bayanlar. Ağrıyla birlikte mi? Kasılma olunca tüm karın mı sertleşiyor sadece bi bölge mi? Bilen, tecrübe eden aydınlatabilir mi bizi de?
Melikeb19 Seydahmet şahsen nefes aldırmıyor anlıkta olsa🤦🏻♀️ Taş gibi sert oluyor kimi zaman bir bölge kimi zaman karnın geneli, kasılma aynı şey mi bilmiyorum
Deletedmom47 Seydahmet Benim bazen tum karnim tas gibi sert oluyor yuruken bile rahatsizlik veriyor bazende hic acima flan olmuyor. Bebek kendini bir yere topladigii zaman rahatsizlik veriyor cok. Anlamadim bu kasilma sertlesme seylerini ben 🙄
1987gokce Seydahmet 36+6yiz kasılma ve sertleşme zaten disaridan bile belli oluyor. Karnin taş kesiliyor bebek kendini kasiyor sanırım tabi sende rahatsız oluyorsun. Bazen acı veriyor bazen normal. Sanırım yeri daraldigi için böyle oluyor.
Seydahmet Deletedmom57 şu an ağrılı ve sadece bi bölge sertleşiyor. Doğum belirtisi olan kasılma ve sancı bu şekil mi acaba. Çok erken benim çünkü 26+5 daha şu an. Erken Doğum riskim vardı
Deletedmom57 Seydahmet bendede oluyo bebek bi tarafa toplanıyor ve nefesimi bile kesiyor . Ama geçiyo hemen çok ağrılı oluyorsa yarın git doktoruna ne olur ne olmaz
Deletedmom57 Seydahmet bilemiycem canım her insan da farklı olur benim bahsettiğim gibi herkes te oluyor normal bişey ama erken Doğum riskim var diyorsun doktoruna danış sen inşallah kötü bi durum yoktur
Seydahmet Deletedmom57 inşallah ya. Utanıyorum artık 3 güne bir doktordayım yok sancım var yok kanamam var yok kasılmam var. İnşallah devam etmez de bu kez gitmem
Betus93 Seydahmet bende suan 24 teyim. 22 den beri cocuk toplandi bi yere keskin sanci giriyo ara ara. Ama bagirtacak ve nefesimi kesecek cinsten
PprensesEylul Bende 37.ci haftaya giricem birkac gundur aynı kasılma sertleşme bendede oluyor böyle karnım taş gibi geriliyor sanki doktor olcak bunlar rahim kendini doğuma hazırlıyor dedi.