Mrsust 38.haftama girdiğim gün kontrolüm vardı 2800 dedi. Bana az geldi Dr normal dedi ama bilmiyorum inşallah sağlıklı olsun da kilosu önemli değil
Zeynep_99 Mrsust bizimde oyle yaa 2700 gr 36haftaligiz banada az geliyo kilosu doktor iyi dedi ama gecen hafta2600du bu hafta 2700 ala ala 100 gr almis minik
Hatice017 Malidlgz maşallah ben en son 25+6 haftalıkken gitmiştim 854 grm di 1 hafta geçti aradan daha 2 haftaya gitmem kontrole bakalım ne kadar olacaz ama sağlıklı olsun yeter 🤲🤰bu arada benimde hedefim 4 kilo falan 😂😂
lentil es353 bende bgn gittim 25.hafta 714 gr zayf ama haftasıyla uyumlu dedi size niye öyle dedi acaba
Deletedmom9823 Ceylankeles 32 haftada 2500 kilo 48 cm di şimdi noldu bilmirem tırtılım büyümüştür inş
Semy Ceylankeles en son 21. haftamda bakmıştık 527 gramdı bir hafta önde dedi doktor. Kontrolüm 10 gün sonra bende merak ediyorum son gramını 😇
nanna Cinarinannesiiiii aa benimde 17+5 benimde bu civarlarda bana fazla geldi diye düşünüyordum normalmiş demek ki🥶
Cinarinannesiiiii nanna ben netten baktığımda 190 200 gram arası yaziyo ultrason da bir hafta önde 🤣 banada fazla gibi geliyo eşim az ye çocuk kilolu olmasın diyo hatta😅😅
Seranad Bebegimicin1 kaç hafta geriliği var benimde öyleydi suyum çok azdı o yüzden beslenmiyordu 31. Haftada öğrendik bizde 36. Haftada su azlığı sebebi ile sezeryanla doğum yaptım. 8 gün oldu
Kderdenzmsl AnnesiyimM53 benimde ilk doktorum soylemezdi iki kere doktor yerinde olmayınca doktor değiştirdik şimdiki doktorumuz cm sini kilosunu hareketlerini herşeyi söylüyo iyiki değişmiş diyorum yani