Selcansahin33 GulayK bilmiyorum ki bana da önden gidiyor dikkat et tatlı hamur işi yeme 4 ü geçer normal doğum istiyorsun zor olur dedi 🤦♀️🤦♀️
dnz_02 GulayK 34+2 de kontrole gittiğimizde 2641 kiloydu bebeğim makat gelişli doktor bir hafta sonra yine gel demişti yarın kontrole gideceğim kilosu iyi dedi doktor ama az gibi geldi sanki
Yenibirannee Aryas gerci doktorum genetik dedi. Bende esimde 3.200 civarı dogmusuz saglikla kucagimiza alalim da kilo aldiririz dogduklarinda
MelH Minigimyolda bebeğim sağlıksız olacak diye çok endişeleniyorum bana bı diyet listesi verdiler hiç bisey yemiyorum neredeyse ama bazen yine de yükseliyor oyuzden tedirgin oldum sizin az kalmış maşallah sağlıkla kucağımıza alırız ins 🙏🙏
Roseee9 MelH 35+0 dayım. Dikkat ediyorum diyete bazen kaçamak yapıyorum ama hemen bir saat sonra ölçüp kontrol ediyorum. Çoğu zaman yükselmiyor ama yukseldiği de oluyor maalesef. İnsülin takviyesi yapıyorum o zaman. Takip diyet şart.
Susamtanem2 GulayK ultrasonda +- 200-300 fark oluyor kg doğumu etkiler ama çatı muayenesi oldunuz mu ? Bazen bebek zayıf olsa bile çatı uygun olmuyor ya da bebek dönmüyor