Gzmkk Gizem93 iyiyim canım kendi doktoruma gittim bugün vitaminlere başladık bebisi de gördüm haftaya 2li test için gidicem 🤗
Gizem93 Gzmkk çok sevindim bende sizinle aynı haftalardayım benim kontrolume daha 2hafta var insallah bende guzel haberler alırım. Doktorunuz griple ilgili birsey dedi mi bende hala iyileşmedim tam olarak
Gzmkk Gizem93 dahiliye doktoruna gidebilirsin dedi daha kötü olursan acilden serum takviyesi alabilirsin dedi
Yenigelin543 Gzmkk grip anca dört beş günde geçiyor canim geçen hafta bende çok kötüydum beşinci günde iyi oldum
Gzmkk Yenigelin543 evet çok halsiz bırakıyor birde salgın varmış isal kusma herkez böyleymiş neden bilmiyorum sulardan galiba bizim burda direk çeşmeden su içiyoruz o yüzden galiba hazır su aldık şimdi
Yenigelin543 Gzmkk evet üç hafta önce bir gün hastanede yattım ishal ve kusma yüzünden doktor Çeşme sularından kaynaklanıyor bu ara demisti serum iyi gelmişti
Gizem93 Gzmkk Ben istanbuldayım. Valla ishal salginini bende cok duydum hazır su için mutlaka. Siz nerde oturuyorsunuz
btuban Gzmkk parol, C vitamini(imunol kapsül kullandım ben günde 2 kez doktorum önerdi), pastil günde 2 kez. Bol meyve ve su. Tavuk suyu çorba, sarımsaklı tarhana çorbası. Çok geçmiş olsun
Bbcln2913 Gzmkk canım ben de aynı senin gibiydim ılık ballı süt ve limon yedim bol bol suyunu bol iç ve ılık iç gün içinde içtiğin çaya bal limon katabilirsin
Gizem93 Bbcln2913 Bende hic bisey yiyemiyorum zorlayınca kusuyorum. Halsizligim cok var kac gunde iyilestiniz. Doktora gittiniz mi