nedenolmuyor01 3 4 damla flanda değil bildiğiniz emziren anneler gibi sağ ve soldan ikisinden de çok geliyor evde sütyen takmıyorum tişörtüm flan hep ıslanıyor yaşayan varmı ne zaman geçer bu durum zararı olurmu
Momlf nedenolmuyor01 ben 34 haftalığım canım 20. Haftadan beri geliyor sıvıydı tabi yeni yeni yoğunlaşıyor daha doktorum normal dedi ped kullan 🙂 akıyor artık öyle gider canım
2-prensesannesiii nedenolmuyor01 16. Haftada süt kanalları oluşmaya başlıyormuş . Ama siz sakın uyarmayin sıkmayın .
Zeyyyn Kusciviltisi 30 dayım bendende gelmiyor herkese has bir şey değil sanırım zamanında gelsinde gelsin yeterki doğuma kadar gelir elbet
Seda_nrr Zeyyyn 32.haftamdayım göğüslerimde şişme bile yok 😂 bi ilk zamanlar vardı sonra söndü böyle şeyler okuyunca korkuyorum acaba hiçmi gelmez diye
Momlf nedenolmuyor01 yok canım kötü yanı içini rahat tut 🙂 annemin de öyleymiş genetik sanırım çok sütüm olmuştu der
QOH nedenolmuyor01 16. Haftamdan beri geliyor bazrn baya çok geliyor,birinde sütyen göğüz ucuma yapışmıştı çekerken acıdı aman dikkat edin 😅