Royem62 Gelin kızlar beraber bekliyelim bat 18 19 20 agustos olanlar bu aydan ümitler ne durumda ❤️🥰🧿
Nehir-Poyraz Royem62 bat 23 Ağustos 3-4 Ağustos yumurtlama gördüm bugün çatlama gördüm bakalım bekliyoruz
Royem62 İnşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir bu ay yüzlerimiz güler Muharrem ayı yüzü suyu hürmetine rabbim kucaklarımızı doldurur. 🤲🤲🤲🤲🤗🤗🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
minipanda Royem62 adetime 4 gün var ama bu aydan ümidim yok hsg çektircem hemen adet olup zaman geçsin istyrm
Esmanur1905 Royem62 amin insallh canım benim kürtajdan sonra ilk denemem olacak inşallah tutar sağlıklıca 🤲🤲 hepimize versin Rabbim
Hatice-31 minipanda adetime 4 gün kala test yaptım pozitif yarın kan vereceğim Rabbim işteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Nehir-Poyraz Royem62 ayy aynı zaman demekki bugün çatlama gördün mü peki? Aynı zamanlarda test yapcaz desene 🥰
Royem62 Bfduam kalbi de dili de fikri de zikride ne güzel bir insansın sen rabbim gönlünden geçen her dileğini kabul etsin tez zamanda inşallahhhh ❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲🤲
Essraanil CaglaG ay benim de 22 ağustos haydi inşallah güzel haberler verelim birbirimize😍❤️ Yumurtlama takip ettinizmi ?