meraklianne1 27 günlük bebeğim isilik oldu kızlar acil yardım edin lütfen yüzü gözü kulakları aşırı yayılıyo 😔😔
elfmoom meraklianne1 kuzum hava çok sıcak :( normal olması, yıkayın bol bol havalar sıcak bir de çok kalın giydirmeyin sıcak geliyordur bebişe 🙏🏻
Denizyildizii meraklianne1 cnm nişasta denesene bi. Benim kızımın altı pişik olmuştu Her türlü kremi sürdüm geçmedi. Artık doktora götürecektim. annem aradı nişasta sür dedi anne dedim saçmalama o kadar krem işe yaramadı bumu yarayacak. Sen dene dedi. Denedim bütüngün her açışta sürdüm inanırmısın sabaha hiçbirşey kalmamıştı. İsiliğede iyi geleceğini düşünüyorum
Bebegimicin1 meraklianne1 vucudunu nemlendirin ve olabildigince ince giydirim gunluk yikayin sampuan ve kese kullanmadan sadece suya sokup cikartin
eliffkrts meraklianne1 bir doktor paylaşmıştı isilik için kantaron yağı ile masaj yapın diye, kendisi hiç pişik kremi falan kullanmamış sadece kantaron kullanmış inşallah işe yarar, birde ince giydirin hava alsın cildi
Eylul966 meraklianne1 gül suyu gül suyu sakın başka birşey sürmeyin otacı marka gül suyu organik olanları da tercih edebilirsiniz hele ki yağ türü şeyler daha da tetikleyecektir hemşireyim doktorumuzun tek önerdiği şey gül suyu ve çok rahatlatıyor