Busrasener43 Kızlar oksapar iğneyi nerde saklıyorsunuz buz dolabina konulurmu acaba havalar baya sıcak dışarda bozulacak diye korkuyorum
Busrasener43 Ebruaksoylu bu zamana kadar hep disardaydida buz dolabina konulurmu tereddüt te kaldim biraz
gokcekocyigit07 Alanya’da yaşıyorum odamızda ilaç çekmecesi var orada kutuda duruyor diğer ilaçlarla birlikte, evet sıcak ama klima da sürekli açık yani bir şey olacağını sanmıyorum daha önce de hep böyle yaptım 😉
Bebegimicin1 SusamTanecigi kucuk oglum var onun erisemeyecegi karanlik gunes gormeyen serin odama koyuyuyorun kiyafet dolabimda sakliyorum bi o dolabi acamiyor
SusamTanecigi Bebegimicin1 forumda dolapta saklamamak gerek diye okumuştum ben ama eczaneye de sorun isterseniz
Bebegimicin1 SusamTanecigi buz dolabinda degilki ama ben alirken eczane buzdolabina koyma serin biyerde sakla dedi kiyafet dolabimda serin gunesde almiyor buzamana kadar da bi sikinti yasamadim daha oncede 2019 yilindada ayni sekilde sakladim kullandim hcibi sikinti olmadi
Gizmo90 Dolaba koyuyorum çünkü 25 derece altında saklayın diyor iğne saatinden 1 saat önce çıkartıp öyle ısınınca vuruyorum
Busrasener43 seyy06 peki buzdolabinda saklama konusunu eczane ceya doktora sormuşmuydunuz bende ona göre dolaba koyucam
seyy06 Busrasener43 eczacı dolaba koyabileceğimi söyledi. Bi arkadaşımda da kan pıhtılaşması vardı aynı iğneyi kullanıyordu o da dolapta saklıyordu çok şükür bi sorun olmadı bebeğini aldı kucağına
Gizmoo Güneş görmeyen dolapta saklıyorum, eczacı buzdolabına konmaz dedi. Hatta bi kutuyu koymuştum eee ben koydum dedim onu kullanma dedi.
Gizmo90 Gizmoo ben doktoruma dolaba koyuyorum dediğimde iğneden yarım saat 1 saat önce çıkar ısınsın dedi öyle bir şey olsa söylerdi mutlaka
Prlkelif Ablama doktor buzdolabında sakla demiş bana doktor serin yerde saklaman yeterli dedi nerdeyse doğurcam hala kavga ediyoruz kimin doktoru doğru söyledi diye 😀
Busrasener43 Prlkelif şuan da öyle kimsinin doktoru dolaba koy kimisininki koyma demiş 😂ee hangisini yapcass
Durudefne61 Busrasener43 ayni soru bende de mevcut hatta bir kutuda iğnenin üstünde etiket yapışkanları varya sıcaktan yapışkanlar sökülmüş şimdi daha onları kullansam mi kullanmasam mi bilemedim