Anne88 
Barlas_mom Anne88 canım benim de böyleydi doktorun hipofiz emarı istesin söyle de benim de böyleydi hep hipofiz de tümör çıktı belki yoktur ama her ihtimale karşı söyle benim de 58 çıktığında belli olmuştu aylarca hamile kalamadım 🙈
annesinin_beybisi Anne88 prolaktin baya baya yüksek hayıt otu denedin mi arkadaşım bu sebeple çocuğu olmuyordu hayıt otuyla düştü prolaktin
Barlas_mom Anne88 doktorun yüksek ihtimal dostinex adında bir ilaç verecek onunla düşürecek bir bayan yazmış o yiyecekleri pek tüketme doğru söylüyor.
Anne88 Barlas_mom canım hipofiz emari istedi doktor da dahiliye ni randevu alayım bide inferlite mi ne bölümü varmış biliyormusun neresi oluyor
Barlas_mom Anne88 küçükse takibe alınıyor büyükse ameliyat oluyor kuzu benimki küçük 5 mm takipte şuan 🙈 7-8 ay sırf prolaktinle uğraştım şimdi hamileyim 5+4
annesinin_beybisi Anne88 mutlaka dene canım bu rahatsızlıkta aşılama da büyük ihtimal tutuyor başka bir arkadasimin da hayıt otuyla düşmedi aşılamada yaptırdılar hemen tuttu şımdı 1 yaşında kızı var
Deletedmom15262 Prolaktini tetikleyen gıdalardan uzak dur maden suyu, beyaz üzüm, dereotu bunları asla tüketme mr ve macro prolaktine de baktır (eğer sürekli çıkıp inmiyorsa) ayrıca gögüs uyarılması dar sütyen kullanımı da etkiliyor geçmiş olsun
Barlas_mom Anne88 stres daha da arttırıyor bir de tecrübelerimi paylaşıyorum sakın yanlış anlamayın üzülmeyin olur mu kafaya takmayınca insanın vücudun da hiç hastalık kalmıyor
OZgkd Benimde Prolaktinim 65 cikmisti sonraki aylarda hic bir sey yapmadigim halde düştü iciniz rahat olsun
Anne88 Barlas_mom Çok teşekkür ederim haklısınız bende stres hiç eksiik olmadığı için Değerlerim yükseliyor farkindayim