Hiç şart değil boşa para önemli olan nasıl göründüğün değil nasıl rahat ettiğin bence, ben lcw den gömlek yaka pijama takımı aldım 70 TL, ekstradan bir butikten de sabahlıklı elbise aldım penye, emzirme özellikli o da 85 TL, zaten çok önce kaynanam lohusa seti almıştı bana pier cardin ama inan hele de sezaryen ise hastane ortamında en kullanışlı olanı evde rahat ettiğin pijamalar, ben ekstra olarak decaftodan hamile pijama aldım tişört kol o da 40 TL, bunlar fazlasıyla yeter daha önce 1 günlük pijama yetti hastanede 2 gün kalmıştım, ilk gün zaten uzun süre hastane kıyafeti vardı. Tesettürlüyüm bu arada ama pandemiden dolayı zaten gelen giden olmaz, gelirse de sabahlık hırkam uzun bir de yazma tamam işte, terlik olarak da çakma cross aldım şoktan 60 TL 😊 inan o lohusa terlikleri flan hiç kullanışlı olmuyor hastanede 👍 illa ki fotoğraf çekilir hevesle ama bence her şey olabildiğince doğal olmalı, öyle makyaj, süs, püs boşa vakit kaybı, duygularım yüzümde olduğu gibi kalsın isterim şahsen, çocuğuma da cafcaflı şeyler yerine e bebekten bir sürü güzel setler aldım, sade beyaz olanda çok, renkliler de, çünkü bebeğim de bende rahat etmek isteriz diye düşünüyorum 😊🤰