emiras59 Kızlar tesettüre uygun gecelik bulamıyorum kafamdan dumanlar çıkıyor artık aylardır arıyorum hepsi 115 cm de kalıyor bileğe kadar olan yok bulan eden olursa link bıraksın madrebebek demeyin çünkü kısa oradakiler ay help ya 😫
Dilekcnkn emiras59 Ben oradan aldım ama baya uZun ve genişlerdi ya hemde s beden bile bana olmadı lcw falan bakın isterseniz
Minnakkkk emiras59 bende tesettürlüyüm lcw den kısa kollu aldım Boyu da bileklerime geldi zaten o anda her Bi yerin acık oluyor doktor orayı gorse ne olacak dedim 🤭🤭 uzerine sabahlık aldım ama hastanede giymek için onu da lcw den aldım
Minnakkkk emiras59 link atmasını bilmşyorum da zaten Bi Kac cesit vardı ben alırken oyle cok cesşt yok lcw de
Dilekcnkn emiras59 Kız benim boyum kısa ya 156 😂 normal bir takım almıştım çiçekli birşey şu an resmi yok ama valla
Minnakkkk emiras59 internetten almıstım cnsım bende 59 falandı sanırım cokta uygundu Bi bakın isterseniz
Minnakkkk emiras59 arama butonuna lcw in, sitesinde desenli pamuklu gecelik yazarsanız cıkıyor var su an hala pembeli bişeydi kısa kol boyu da ben kısa oldugum için epey iyi oldu
emiras59 Hafsaramazan yani doğumhaneden çıkarken gecelik giydiriyorlarmış dikiş vs olursa yani sezeryan olursa da gecelik daha rahat oluyormuş ondan 1 tane de olsa almak istiyorum 🤷🏻♀️
Minnakkkk emiras59 çicek desenli degil Di ya cizgi cizgi beyaz cizgşleri var genis genis 😀 benim d ekglım olacak ama o kadar da renk takıntım yok bide uzun boylusunuz sanırım. 🙈
emiras59 Minnakkkk uzun değilim ya 1.67 aslında ama aldığım pantolonlar bile kısa oluyor bende bi sorun var galiba 😅