2-prensesannesiii 16 haftalık hamileyim karnım çok sertlesiyordu az önce doktordan geldim kasilmalarin var dedi çok erken başlamış dedi magnezyum, fitil verdi daha önce başına gelen var mı ?
Rana-10 2-prensesannesiii 17 haftalıkken aynı sorun bende de başladı 22 hafta civarlarında geçti tabi bu süreçte magnezyum kullandım hergün
Bebegim4 2-prensesannesiii canım galiba magnezyum eksikliğinden oluyo benimde aşırı düşük ve yükselmiyo napcam bilmiyorum
Deletedmom23234 2-prensesannesiii 31. Haftada bende de aynı sorun vardı magnezyum kullandım geçti, dert etme Hergün düzenli bir şekilde iç ilacını ❣️
2-prensesannesiii Rana-10 Ya çok sevindim benimde bir kaybim.var o yüzden çok korkuyorum . Şuan kaç haftaliksiniz neler yaptınız
Rana-10 2-prensesannesiii benim de ilk bi kaybım vardı bide kasılmalar başlayınca çok korkuyordum ama bol bol uzanıp dinlendim çalışıyordum izne ayrıldım yani dinlenmek çok iyi geldi şuan 32 haftalığız çok şükür inşallah siz de sağlıkla ilerlersiniz 🌸
Bebegim4 2-prensesannesiii benimde 20 de başladı 22+5 hala var doktor normal dedi anlamadım ama ben bu işi yükselmiyo bi türlü hemen pozisyon değiştir o zamanlar
Yeniiianne Bende bugün saglikocagina kontrole gittiğimde sordum sodayı bekletip asiti gitmiş şekilde iç dedi. Yanina gittiğimde de olmuştu yoruldun mu diye sordu. Magnezyumdan da olurmuş. Sol tarafında yat artık dedi. Cumartesi de kendi doktoruma gidince soracagim
Deletedmom23234 2-prensesannesiii Hayirrr korkma gerçekten bak ❤️ Magnezyumu düzenli kullan geçiyor bir süre sonra 😌 Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤍