Oykum_23 Kizlar canim cok kahve istiyor ama hamile kaldigimdan beri kahve icmiyorum kestim zararli diye bir fincan icsem nolurki icsemmi acaba
Lulemom Oykum_23 ben her gün bi fincan içiyorum. Doktorlar 1 tane içebilirsiniz diyor. Çay da 1 bardak içiyorum günde
Deletedmom9823 Oykum_23 doktoruna sormadın mı hiç burda bizim iç dememizle mi zararı olucak yada olmıcak
Fiknet Deletedmom9823 nescafe kafein oranı ve içeriğinden dolayı kesinlikle yasak demişti doktorum ama ara sıra kaçamak yapmaktan da bir şey olmaz 😂
canand24 Turk kahvesi mi acaba 1 fincan 😊 ben de soğuk kahve nescafe istiyorum ama onun icin de geçerli midir
zynn Oykum_23 4 çay bardağı çay veya 2 fincan kahve günlük tüketim miktarı. He siz bunu 1 çay bardagi çay 1 fincan kahve gibi de yapabilirsiniz tabi
Dnz0101 Oykum_23 doktorum abartmamak şartıyla içebilirsin hem çayı hem kahveyi kasma kendini rahat ol demişti.
birseny Oykum_23 günde 200 mg kafein sınır bu sınırı geçmemek kaydıyla yiyip içebilirsiniz kafein miktarlarına internetten bakabilirsizni .
Ztrsel Oykum_23 ben türk kahvesi içtiğimde sütlü içiyorum hem daha hafif oluyor, hem de o isteğimi köreltmiş oluyorum bi şekilde😊