Miros Nurrr66 yanlis bilmiyor isem cok yogun kan ve parçalar düşüyor diye biliyorum oyle soylemisti doktor
Derensmom Nurrr66 cok ağrılı bir süreç adet ağrısının 10 katı filan zaten parça şeklinde et düşüyor :/ tabi bu 8 haftalık bebek için geçerli
Beste0636 Nurrr66 çok agrı oluyor (ben adet sancısı bile çekmem dayanılmazdı)kahverengi kan şeklinde kanamam oldu doktora gittim progestan verip gönderdi sonra kırmızı kana döndü tekrar gittim düsük yapıyorsun dedi Rahime ilaç sürüp sancı verdi parça ve kanama şeklinde düstü
nevamm1 Nurrr66 her zaman anlasilmiyor dusuklerin çoğunluğu sessiz düşük oluyor kanama,ağrı vs hiç birşey olmadan sadece doktor kontrolünde fark ediliyor ben 1 ay sonra öğrenmiştim kalbinin durduğunu rutin kontrolde 😔
Mavi34 Nurrr66 ilk bebrgiminkalbi durmuştu ama ben hic birşey anlamamıştım hatta bulantimda uyku halimde azalma bile olmamıştı günler sonra kontrolde tesadüfen bebeğin yaşamadığını öğrenmiştim
Selma_aygun Aşırı kanama pıhtılı büyük parçalar atılıyo ve çok fazla bel karın ve kasık ağrısı oluyo sancıdan yaramazsın oturmazsın öyle bişey