Darkess merhaba, hic bir sikayetim yokken plasenta previa oldugumu ogrendim. 1.5-2 sm uzakliktaymis sadece. aktif hamilelik geciriyordum korku sardi. doktorum yorulma agir kaldirma stress yapma falan dedi . ayni durumi yashayan varmi 😪
zynn Darkess Kaçıncı haftadasiniz. Eğer haftanız erken ise 22-24 gibi haftalara kadar duzelebiliyor bazen çok değilmiş çünkü. Ama normal doğuma engel olabilir doktorunuz bilgilendirir zaten
Mavi34 Darkess Benim 12.haftada rahim ağzına yapışık tam.kapama şeklindeydi 23.haftamda 2 cm uzaklaşmış rahim ağzından dediler 25haftam oldu. Ağır kaldırmıyorum çok ayakta durmuyorum.cinsellik yasak
Darkess zynn araya nipt testi falan girdi bebegimde down riski goruldugu icin , kendimi unuttum sukur sorunsuz cikti sonuc . 20 haftada ogrenmistim plasenta previayi suan 23 teyiz
Ekim22 Bende de var istirahat ediyorum ağır iş yasak günlük az bi yürüyüş yapıyorum iğne be progetan kullanıyorum
Serpilikra Merhaba kızlar bende 12+4gunluk hamileyim plesentanin aşağı da söyledi bugün doktor ilişki yasak dedi ama malum devlet hastanesi doğru düzgün bi açıklama yapılmıyor başka neye dikkat etmem lazım çok aşağı da hissediyorum bebeği