Tosbik-42 Önerdiğiniz bebek arabası varmı kızlar ☺️ Kimisi baston diyor kimisi travel kimiside çift yönlü dıyor önerılerilerinize ihtyacım var sımdıden tesekkürler😘😘
Dilekcnkn Tosbik-42 Dolap uygulamasından travel sistem aldım garantili e bebeğin ürünü baby plus canyon ismi baston kullandım önceden çift yönlüde kullandım bu seferde travel aldım ama çok kaliteli gerçekten sürüşü falan çok rahat
busra1997alpaslan2021 Dilekcnkn resim atarmisin canım bende letgodan prego 2020 model baktım 1500 almis 950 yazmis 750 yazdim kabul etti
busra1997alpaslan2021 Dilekcnkn tertemizzzzz araba hafif mi bilmiyorum 3 yasa kadar binermi araba sağlam duruyor
Dilekcnkn busra1997alpaslan2021 Bu markayı duydum ama dokunmadık hiç benim aldığım normal oturma pozisyonuna gelince 3 yaşa kadar taşır duruyor ama tabi kilo falanda önemli herhalde çift yönlüler kesin taşır diyebilirim ama traveli hiç denemedim bence onlarda taşır yani sonuçta belli bir kapasiteleri onlarında var güzel ürüne benziyor
Dilekcnkn busra1997alpaslan2021 Rabbim pişmanlık vermesin inşallah canım güle güle kullansın bebeğin inşallah