Mayacm Kızlar selam 11 haftalık hamıleyım doktorum ılac olarak maltofer verdı bugun afedersınız ishal oldum 1 kez boyle bısey yasayan varmı doktoruma hemen bıldırmem gerekıyomu kontrole gıdınce mı soylıyım ? recetede hafıf yan etkılerde var ishal
YrtswnArkn Mayacm bu ara salgın galiba bu bende de var ilacı yazan doktorun hamile olduğunu biliyordu değil mi biliyorsa ona göre vermiştir zaten
BelisMelis41 Mayacm maltofer demir ilacı zaten kan ilacı dıyede dıyolar. Hamılelıkte verılıyor ben kullanmıştım daha sonra ben sağlık ocagından vegaferon kullanmaya devam ettim ücretsiz alıyordum ordan.
zynn Mayacm Demir ilacı bu demir ilaçları tam aksine kabızlık yapar. Sizin yediğiniz bir şey dokunmustur
Mayacm YrtswnArkn tabıkı doktorum verdı Zaten ama hıcbıyere cıkmıyorum nerden yakalanıcam salgına ? Recetesınde yazıyo normal dıye ben olan varmı dıye sordum ☺️
BelisMelis41 Mayacm doktoruma sordum bından devam etsem olurmu dıye aynı sey zaten kullanabılırsın dedı
YrtswnArkn Mayacm ilacı bilmiyorum buraya bi kac kişi daha yazmış ishal durumunu da bende de var o yüzden dedim 😊