DenizBilge Mom872 sizin adınıza çok sevindim. Hangi şehir acaba? Ben devlette hiçbir şekilde randevu bulamıyorum. Bu akşam aradım 182′yi en yakın 18 gün sonraya alabildim randevuyu. Bir şey merak edip gitmek istediğinizde nasıl yapıyorsunuz?
Mom872 DenizBilge Ankara’nın ilçesi ben genellikle doktordan çıktığım gun diğer sefer için MHRS üzerinden randevu alıyorum, doktorumda acil bir durum aklına yatmayan birşey veya lekelenmen kanaman olursa direk çık gel, randevum yok randevu alamadım diye sorun etme biz burada seni mağdur etmeyiz dedi.
momsturk marbling10 devlet hastanesinde kötü tecrübe yaşayanlar genelde devlet hastanelerini sevmiyor. Benim özel sigortam olduğu için devlete gidemiyorum genelde. En son 6 7 yıl önce gitmişimdir. Herkes nerde memnunsa oraya gider bu kadar basit 🤷♀️ ben de illa adı sanı olan özel hastaneye gidilmeli mantığına karşıyım mesela.
marbling10 mco plasenta dekolmanı denen bir durum var, plasenta erken ayrılıyor, maalesef onu yaşadığım için bebeğimi kaybettim.
Elfvli marbling10 iyi okumamissiniz doktor dan bahsetmedim . Doktor ve doğum şans dedim. Ozel hastanede para ile hizmet satın alıyoruz dedim. Sizin arkadaşınızın başına gelen doktor kaynakliymis. Benim ise devlette başıma gelen şanstır kaderdir adı ne ise odur . Ama hem doktor hemde hastane şartları olarak zor uzun ve yorucu bir doğum oldu . Sizi şansınız ve yolunuz açık olsun. İstediğiniz tercihi yapmaya hakkınız var.
marbling10 Elfvli ben de onu diyorum işte kimse özeli seçti diye devlete, devleti seçti diye de özele zorlanamaz, arkadaşlık da olsa ısrarın fazlası rahatsız edici. Konunun ana teması bu, özel iyidir devlet iyidir konusu değil yani
Meleekdincc marbling10 ben hamileliğimin başından beri devlet Hastanesi’ne gidiyorum inanın özel hastanedeki doktorlar gibi muayene ediyor herşeyi tek tek anlatır söyler şuan 40+1 haftadayım gerçekten doktor işi şans işi özele gidip de ilgisiz doktora denk gelen bir sürü kişi var çevremde devlet hastanesi deyince insanlarda bir ön yargı oluyor ama gerçekten tamamen doktorla alakalı cinsiyet öğrenme kısmına gelince de devlette prosedür gereği doktorların belirli bir haftadan önce cinsiyet soylemediklerini duydum doğruluk payı nedir bilemiyorum tabi gönlünüzden geçen neyse o olsun inşallah 🌺
marbling10 Meleekdincc amin sağolun, cinsiyeti aslında 12 de söyledi doktorum sonra 16. Haftada gel dedi ama işte hastaneden ayrılmış o biraz sıkıntı oldu, başkasını ayarlayacağım sana dedi, şimdi ondan haber bekliyorum.
Huzurmelegim_28 marbling10 ama her devlet bir değilki herkes senin gibi iyi bir doktora denk gelmiyor sende çevrendekileri terihcelerimi sorgulamayın diyerek kapa çenelerinii olsun bitsin illa özel yada illa devlet diye birşey yok bütçen uygunsa gidersin özele herkesin kendi tercihii birazda şans meselesi bu işler
ayzurz35 marbling10 Aynen öyle ayrıca parası olan var olmayan var geçenlerde akılsız misin özele git doğum yap diyen birine sert cikistim bence gayet devlette de yapılabilir sonuçta hepsi okul okuyor takintiya gerek yok
Kurbagaopenkiz @marbling10 kotu bisey demek istemedim yanlis anlasilmak istemem ben takintiliyim hijyen ve mahremiyeti fazla onemsiyorum keske rahat olabilsem
marbling10 Kurbagaopenkiz yok kötü dediniz diye yazmadım, arkadaşlarım da sizdeki rahatlıktan bana da verse falam diyor da biraz sinir oluyorum o yüzden yazdım🙄😅
Sevgikaya1525 marbling10 bence de çok saçma illa özel olacak birşey yok memnun kalırsın doktorundan o doktor devlete ise ona gidersin özeldeyse de özele ben hiç iyi bi doktora denk gelmedi beğendiğim bi doktor var devlete ona da randevu bulmak eziyor 30 haftadan beri MHRS de bakıyorum bulamıyorum o yüzdn mecbur özele gidip muayene oluyorum çnkü devlete çok denedim ama beni rahatlatacak doktor sdce bi tane oldu ama doktorunuz iyiyse neden boş yere paran çöpe gittsin ki her muayene 100 200 kimseyi dinlemeyin rabbim nasip etmişse o bebeği size devlete özelde farketmez bende kontorüle 2 dir özele gidiyorm randevu bulamıyorum diye ama doğum devlete olck
Mucizepamugum marbling10 bende basta özele gidiyordum taaki 27.haftamda erken dogum riskim olana kadar bana ozeldei doktor dediki bizim burada yeterli küvezimiz yok birdaha sancin olursa devlet hastanesine git buraya gelme bende sozunu tuttum devlette ALLAH RAZI OLSUN çok iyi bir doktor buldum suan ona gidiyorum nstde sancim cikinca soruyo hissediyomusun bende evet diyince direk serum takiliyo her hafta kontrollerine cagiriyo ilgili bi doktor basindan savan degil pisman oluyorum keske basindan beri bu doktoruma gelseydim diye gercekten devletteki doktorlarin hic bir cikari olmadigi icin herseyi dosdoğru soyluyo ama ozeldeki 15 gunde bir tekrar para alicaklari icin cagiriyo karın cevresi geriden 15 gun sonra gel lateral ventrikul genislik gorulmus gel giderim duzelmis iste kilo alımı yavas 15de bir goruselim hamilrligimi sitres icinde geciriyodum cok şükur bu doktor herseyine ayrintili bakiyo sadece agrim oldugu icin her hafta cagiriyo
marbling10 Mucizepamugum ne güzel işte bakın devletten memnunsunuz, şimdi size özele gitsene ben olsam özele giderdim diye ısrar edilse sinirlenirsiniz bir süre sonra artık. Özele gitmemek için sebebiniz de var. Benim de 36 da doğum olacak ne yaşayacağımı bilmiyorum özelde imkanlar nasıldır bilemem bu yüzden de devleti istiyorum ama bir türlü anlatamıyorum
Mimhb marbling10 sizin kötülüğünüz için söylemiyorlardır emin olun. Özelde daha çok ilgilenilip, hastalıklar araştırıldığı için insanlar tercih ediyor. Her an doktora ulaşabilmek zaten en büyük artısı.
marbling10 Mimhb evet ama bin kez söylenm z istemiyorsam istemiyorumdır. Kötülük olarak söylemediklerini biliyorum