Tmmz Hanife61 merhaba canım ben de 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu ilk öğrendiğimde değerim 645′di 2 gün sonra yani dün (cuma) 1675 oldu. Pazarteside doktora gidicem kese görür müyüz acaba? Değer kaçken görülüyor
Rabiagokturk Tmmz 1000-1200 den fazla olması gerekiyor canım görünmesi için görürsün yani hayırlı olsun🌹_
Hanife61 Tmmz 3000-6000 aradı diye okumuştum bir yerde cnm inşallah görürsün ben sırf o yüzden acele etmedim geç gittim dilersen sende biraz bekle
Tmmz Puding benim en son dün cuma günü değerim 1675′di canım pazartesi randevum var kese görünür mü acaba ? İlk kontrol olacak
Puding Tmmz canım yorumu yeni gördüm umarım görmüşsündür keseyi aslında betayla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum ama yüksek ihtimalle görmüşsündür 🙈♥️
Rabiagokturk 4+3 teyim bugün kan testim beta hcg 692 çıktı kızlar sizce değer nasıl ? Pazartesi tekrar vericem yükselicek mi bakalım?
Hilalalala Emoss0151 merhaba hiç bir doktor son ilişkiye girdiğiniz tarihi değil son adet tarihini baz alır bu hep böyledir
Emoss0151 Hilalalala evet cnm biliyorum sonuçta ne zaman kaldığını bilemeyiz ama ben ilk iki hafta da kalmadığımı biliyorum ya o yüzden düşüncemi sundum fikrime katılan olur mu diye
Hilalalala Selinn1818 mutlaka bir doktora görün belki devir teslim kanamasıdır ama kanama ne olursa olsun risk almadan doktora görünmekte fayda var
Prensesinibekleyenanne Aslihan2 bende ikisinide başladı hatta folik asiti bile başlamıştı 1 kere de çatlatma ignesi yaptık ama öyle de olmadı yine kendiliğinden ve hiç beklemediğimiz bir anda oldu eşimde bende ihtimal vermiyorduk ve test yapıp sonucu gördüğümde çok şaşırmıştım . Çok rahatsızlandım mide bulantısı halsizlik ateşlenme olunca ilk beta testi yaptı 0.100 çıkmıştı . 1 hafta sonra idrar testi ile gebe oldugumu öğrendim idrar testinde de görünmeyecek kadar silik çıkmıştı.
Hilalalala Seldao hiç böyle düşünüp stres yapma aynı şekilde ben de olmuştum hatta internetten okuyarak daha çok ağlama krizlerine girdim evde eşim artık ne yapacağını şaşırdı daha sonra 6+6 da kalp atışını gördük çok şükür suan 8+2 yim ve herşey cok güzel ilerliyor sen de rahat ol stresten uzak dur inşallah güzel haberler alırsın
Seldao Hilalalala inşallah yani elimde olmadan takıldı kafama neden bu kadar taktım ben de bilmiyorum şuanda olumsuz bi durum yok aslında ama bakalım her şeyin hayırlısı. teşekkür ederim çok sevindim sizin adınıza da Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Prensesinibekleyenanne Aslihan2 gönlünü refah tut ilk gebeliğimde çok strese girmiştim . Bunda o kadar sakinim ki hiç bir şeyi düşünmüyorum ne kadar üstüne düşersem stres yaparsam o kadar zarar görecegimi düşündüğüm için doktorum da bana stresden uzak dur akışına bırak düşünme dedi . İnşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız 😍😍🤲
Aslihan2 Prensesinibekleyenanne insallah ya bende stresten uzak durmaya çalışıyorum ama bazen cok zor oluyor 😑
Prensesinibekleyenanne Canlarrr amin inşallah cümlemizinkini inşallah rabbim kimseye yaşatmasın bu duyguyu ve özellikle ilk gebelere atlatması çok zor oluyor
Minmin Az önce hamile olduğumu öğrendiim!!!! Bir gün sonra regl olmam gerekiyordu ama ben bugün dayanamayıp erken gebelik yaptım ve silik çizgiydi. Kan verdik daha çok yeni dediler 25,50 çıktı inşallah güzel bir şekilde ilerler 🌸🌸🌸
Gaye_clk13 Yeni yeni hamileyim 5 haftalık ama sol kasığım çok ağrıyor sizlerde de böyle bir durum varmı acaba teşekkür ederim
Tmmz Hanife61 pazartesi değerim 3000 bini geçiyor sağlıkla artmaya devam ettiğini düşünürsek. Biraz sabırsızım dayanamadım hemen gitmek istiyorum🙈teşekkür ederim canım 💐
Zehra_turdu72 Civcivim000 benim de sizin gibi o hafta da başladı kusmam iştahım kapandı şuan 18 haftalık ve hala da devam ediyor kusma
Civcivim000 Zehra_turdu72 kişiden kişiye değişiyormuş bana genel söylenen 4 aydan sonra biteceği ama bakalım nasıl olacak inşallah doğuma kadar sürmez🤷♀️😄Allah hepimize kolaylık versin
Ezoanne aybukesen hayırlı olsun 🌼 kalp atışı bazen 9. Haftaları bulabiliyor keseyi görürsün diye düşünüyorum 🤔 ağır şeyler kaldırma çok eğilme yükseklere uzanma çay ve kahveyi azalt, peotein ağırlıklı beslenmeye bak .. olabildiğince ye bu ara bikaç hafta sonra bulantıdan yiyemeyebilirsin