MinaGamze3 Benım iki gün önce kanamam vardı doktora gıttım bebekle alakalı olmadığını soyledı ve ilişkiye gırmemızı yasakladı şuanda da iki gündür pembe lekeler gelıyor ağrım da yok neden oluyor anlamıyorum (14 haftalık hamileyim )
_Hayalim- MinaGamze3 bence başka doktora görünün benimde ilk gebeliğimde kanam oldu doktor bebekle alakası yok demişti bende doktoruma güvendim bebeğimi kaybettim
Kiscimn MinaGamze3 subkoryon hematoma olabilir cnm, bende geçirdim 3 ay boyunca kanama vardi, şuan 22 hafta huç kalmadi çok şukur
Cansuu1706 MinaGamze3 pembeyse sıkıntılı canim baska doktora git kahverengi olsaydi pek sorun olarak gormuyorlR ama pembe ve kirmiziyi sıkıntılı buluyorlar
_Hayalim- MinaGamze3 inşallah güzel haber alırsın canım o güzel haberi bizimlede paylaşırsın inşallah🤲
MinaGamze3 Kiscimn sonunda iyi bir yorum Allahım inşallah bişey yoktur ya çok korkuyorum birde ilk hamilelik sıfır tecrübe 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Cansuu1706 MinaGamze3 hic bir is yapma bol bol uzan ayaklarini yukari dik bebegin iyice yerlessin saglikli bor bebekse tutunur zaten
MinaGamze3 Kiscimn bebeğim iyimiş progestan mı ne bi ilaç verdi kanama durana kadar bunu kullan dedi ama bebeğinde bı sorun yok iyi düşün dedi Allah’a şükür
KkubraOz MinaGamze3 bitanem geçmiş olsun ilacı fitil olarqk kullan özellikle tek doz alacaksan akşam yatmadan al ki hiç ayağa kalkmamış olursun gündüz de kanaman geçene kdar ayaklarının altına yastık koyarak uzan iş yapmamaya çalış. Ama bence de başka bi doktora daha görün belki progestan yeterli gelmeyebilir iğne yada serumla desteklenmesi gerekebilir
Kiscimn MinaGamze3 çok şukür, banada progestan iğne verdi,hergün 2 ampül 3 ay boyunca. Ama şimdi haftada 1 proluton iğne kullaniyorum