mom- Sırtıma sanki iğne batırıyorlar arada geliyor bel kısmında yatarkende sanki belimin altın bir şey var canımı acıtıyor ama hiçbir şey yok bir şey batıyor sanki 38 haftalığım☹️😣
Zynoo01 mom- benim sancım adet sancısı gibiydi sanki kasıklarımda su kaynıyor gibiydi sonrasında nişanım gelmişti zaten
aycanerbas mom- 39 haftama girdim valla bende sadece bazen bıçak batıyor gibi anlık ağrı oluyor yürüyünce falan düzeliyor başka da birşey yok eşim sancı mı çekiyorsun diyor sancı mı normal ağırlar mı anlamadığımdan ne diyeceğimi bile bilmiyorum vallahi
Demetslt mom- seni durdurmayacak şekilde giren ağrıdır sanci 😃 belden kasıklara dogru nefesini kesiyor
mom- Zynoo01 benimkine ablam veremedim 😔belime iğne batıyor arabanın koltuğuna oturdum çığlığı bastım iğne battı diye ama bir şey yok 😔
Nzl123 Şuan sancılandığım için acildeyim ntsde belimden kalcama kalcamdanda bacagımavuruyor ağrı ağrı geldikçe nefesin kesiliyor öyle tarif ediyim 100 e çıkıyo sancım benim şuan
Demetslt mom- o bende de oluyordu canim da gerçekten sanci cok farklı kendini belli edecek şekilde geliyor Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin