1erkek_anne Minnak_123 Bn İnternet den buldum desenli çok güzel hemde çok Uygun 160 TL 3 aprca aldım bakalım bugün yarın elimde olur iyiyse yazarım sana da dışarda lohusalık 250 TL’den başlıyor
Sevinc37 Minnak_123 trendyoldan effort marka aldim ben. 4 lu set. Kumasi durusu falan hosuma gitti. Kalibida genis. Bi bakin isterseniz
EsmaVera Minnak_123 ben bir tane suwenden 120tl ye bir tane de lcw den 69tl ye aldım Sonra lcw den İkisine de uyacak bir sabahlık aldım o da 60tl falandı sanırım bu kadarı yeterli diye düşünüyorum
emiras59 Tesettürlü olanlar gecelik bulursa atabilir mi? Hepsinin boyu 115 cm aylardır bulamadım bulan atsın hayrına ya
emiras59 Melihaakcay pijama takımım var sabahlıklı ama doğumdan sonra gecelik tercih ediyorlarmış hemşireler yedek dursun diye istiyorum
1erkek_anne emiras59 lohusa hamile ürünleri diye bir sayfa canım bugün gekdi kargom.urun huzl kaliteli sadece sabahlıigi biraz büyük gekdi boyumdan dolayı oda sanırsam ama.guzk ben beğendim dışarı fiyatlara güreşe çok uygun tavsiye ederim