24+2 730 gr kzim dun siddetli bacak agrim oldu ondan oncesi zaten agrilarm vardi erken dogum riskim var ilk oglum 33+5 dogdu. ilk zamanlar mutluydum oglum 1 hafta kaldiysa kizim hic girmez kuveze diyordum, hersey yolundaydi erken gelecekti ama oglumdan bikac hafta sonra yani 34 35 gibi bekliyorduk kizimi. dun agrilarm artinca doktorum kontrole cagirdi hemen, bugun gittim. kizim dogum kanalina girmis bas asagiya donmus pozisyonu yuzunu bile goremedik cok asagida dedi alttan baksam dokunurum bebise 30. Haftaya kadar dayanman lazim ev isi yasak iliski yasak dedi. benim oglumdaki gibi dinlenme luksumde olmuyor evde bana ihtiyaci olan bir cocuk var esim askeri personel ben gurbette yalnzim ne yapiyorsam kendime ev isi yapmamam imkansiz yakinimda kimse yok kim cevirecek bu evi . Zaten kacinci haftadayimki 30 ne demek😪 oglum icin yine iyi dayandi bu dayanmaz o kadar dedi doktorum. Haftada birdi 3 gunde bire dustu pruluton ignemiz onun harici 6 serum sabah aksam icine bir ilac daha verdi evde takiniyorum ondan haric hergun oksopar vuruluyorum sol elim damar yolundan oturu zaten kullanamiyorum kollarim bacaklarim gobegim mosmor ignelerden ben ne yaoacagimi bilmiyorum cok yoruldum..