papatya56 nlycltk Benım beta takıbımı gore ayın 19 da gel dedı hesapladı dedı o zaman kese olusur ben coraspını 5 aydır kullanıyorum 3 hafta 6 günlük son adetıme gore
nlycltk papatya56 hmm kullan bende öle başladım zaten sen erken öğrenince öle oldu zaten bende iğneyi işte 4+3 de başladım bide alttan bakınca hemen gördü
nlycltk papatya56 amin inşallah ama insanın içi şey oluyor kese oluyor kalp atışı kalpatışı duyuyunca sonra beklemek zor oluyor kalbi atıyor mu ediyor mu diye merak ediyor her gidişimde kötü bişeyle karşılaşmayayım diye dua ediyorum hep 😊
nartanemm papatya56 ay canım hayırlı olsun seninle konusmustuk gözüm hep seni arıyordu mutlu bir haber için sağlıkla kucağına al çok sevindim 🥰
papatya56 nartanemm Sağol canım Allah razı olsun hatırladım seni Rabbime cok şükür nasip etti keseyle kalp atısını duysam içim rahat etcek🤗
papatya56 nlycltk Rabbim kötüyle karsılaltırmasın hepimizi bende korkuyorum dıger hamılelıgım gıbı kalp atışı olmasa diye bende her hastaneye gıttıgımde korkcam kendimi biliyorum
papatya56 nlycltk İnşallah bu sefer kucağımıza alırız beta takibi yapsam mı doktor yapma dedı ayın 19 da gel dedı
nlycltk papatya56 ben adet günümde yaptım çarşambaydı sonra cuma yaptım sonra pazartesi yaptım sonra bi sonraki pazartesi yaptım
karakiz1 papatya56 Merhabalar rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin bende subatta düsük yaptim 2 aydir deniyoruz tutmuyor siz ne yaptiniz acaba kac ay korunmadiniz
papatya56 karakiz1 İnsallah canım Klomen kullandım yumurtlama takıbi yaptık martta denemeye basladık bu ay kısmet oldu iki aydır yenı denıyormuşsun İnşallah olur