DsMom Kızlaar bugün 37. haftaya başlıyoruz. Sabah kontrolde doktorum her şey normal, 39a kadar beklemiyorum doğum olmasını dedi. Genelde 40 hafta doluyor mu? Yoksa daha çok 38-39 gibi geliyor mu bebişleer?
Esmakorkmaz DsMom bebişten bebişe değişiyor o🥰 ablam ilk çocuğunu 41 küsürde doğurmuştu artık 42 ye gidiyordu. Erkekler geç gelir derler bir de tabiki belli olmaz ama iki çocuğu da erkek ikisi de 40 ı geçerek geldi😂
Mrvweeeeee DsMom vala normalse 40 haftayi gecio genelde olmak bilmiyo 😄 bnmki sezaryan oldu 39da sancim gelmedi sanciyi bekleseydik 42 haftaya kadr beklerdim herlde 😂
Seminn DsMom 39.5 kızım gelmek bilmiyor bugün muayene oldum keyfi yerinde diyor doktorum squat yap günde 3 set 20 kere dedi doğuma çok yardımcıymış
DsMom Esmakorkmaz Benimki kııız beklemesin o kadar yaaa çatlarım😂 şaka bi yana doğru zamanda gelsin tabi de yani insan sabırsızlanıyor🙈
Esmakorkmaz DsMom 😂 normal doğum olacaksa geneli bu şekilde oluyor. Ama ablamda sezaryen doğuma döndü en son açıklığı olmayınca. Maalesef devlet normal doğum olsun diye zorladığı için 1 gün boyunca suni sancı çekip açılma beklettiler. Direkt sezeryane de alınmadı o kadar suniyi çektiğiyle kaldı🤷🏻♀️🤷🏻♀️
DsMom Esmakorkmaz Peki bir şey soracağımm ablan normal doğum için egzersiz, yürüyüş falan yapıyor muydu? Mesela ben yapmaya çalışıyorum sıcaklar müsade ettiği kadar pilates topuyla vs. Bebeğim orta hatta inmiş kanala girmemiş ama yaklaşmış. Doktor egzersize devam dedi. Bunun açılmaya etkisi olur belki diye umuyorum🙏🏻
Esmakorkmaz DsMom hayır özellikle egzersiz denemedi sanırım plates vesaire. Yürüyüşü de pek fazla yapmadı. Ama dediğiniz doğru doktorunuz haklı açıklığa yardımcı oluyor egzersiz ve yürüyüşler😊 ben de bu şekilde yapacağım daha erken 30 lu haftaları bekliyorum
Dubletombikdoner Esmakorkmaz 32 den sonra herşeyim normal olduğunu anlayıp squat plates yürüyüş ilişki hurma ananas herşeyi tek tek yaptım 🙋🏻♀🤷🏻♀ ama gelmiyor 🤣 bilmiyorum neden böyle oldu
Esmakorkmaz Dubletombikdoner herkesin vücudu ve hamilelik süreci farklı inşallah sağlıklıca gelir bebişiniz hayırlı zamanında🌸
DsMom Seminn Ben de yapıyorumm. Squat, pilates topu üstünde hareketler, çok olmasa da yürüyüş. İnşallah sağlıkla gelsin sizinki dee🙏🏻